čtvrtek 8. září 2016

Další akce DROPSu aneb Vypukla DROPS Merino mánie!

Tak už je to tu zase.
Firma Drops tu má další akci.
Tentokrát je to -25% na merino vlny - DROPS Baby Merino, DROPS Big Merino, DROPS Cotton Merino a DROPS Merino Extra Fine.
Vlny jsou to opravdá krásné - materiál úžasný a ty barvičky.
Srdce každé pletařky zajásá.
Jak já bych nakupovala, ale něco jsem si slíbila a to také dodržím.
Tak snad příště, až bude nějaká další akce.
Chtěla bych si koupit Brushed Alpacu Silk - takže možná až bude akce tak nakoupím, ale jestli to bude letos, příští rok nebo ten další to nevím.
Slíbíla jsem si, že zpracuji nasyslenou vlnu.
Zatím se mi to daří, ale do konce roku je ještě dlouhá doba, tak snad nepodlehnu pokušení od Dropsu a nenasylím si další vlnu.


Co ale přibude, tak to bude další položka na mém seznamu pletených věcí, které si chci uplést. A bude to tento svetr.
Strašně moc se mi líbí
Free Pattern 

Miluji jednoduchost.

No a co Vy? Budete nakupovat nebo máte jako já zásobu vln, které musíte přednostně zpracovat.

5 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Já se na Drops koukám každou chvilku. Sleduji jaké akce právě probíhají, jaké nové modely opět připravili a letos i statečně odolávám všem jejich akcím na vlny.

      Vymazat
  2. I já koukám na Drops každou chvíli a slevě jsem neodolala :-) a asi bude ještě další objednávka :-). Od té doby, co jsem se podle Vašeho článku naučila plést svetry shora (asi před rokem), jsem s nákupy přízí jak utržená ze řetězu :-) ... Moc děkuji za Váš blog. Pěkný den Jarka
    http://www.ravelry.com/projects/Jarkaa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko jsem ráda, že Vám můj návod pomohl. Letos zpracovávám syslírnu, ale pokud Drops udělá akci na Alpaku, tak asi neodolám a koupím si Brushed Alpacu Silk. Podle popisu vypadá úžasně. Takže asi koupím.
      Krásné pletení. T.

      Vymazat
    2. Brusched mám doma, je nádherná, měla jsem v plánu uplést svůj 2. Redy od ANKESTRiCK. Ale já jsem alergik a atopik. Donedávna jsem myslela, že i na ovčí lanolin a pletla jsem pro sebe jen z bavlny, bavlna-bambus. Kožařka mi alergii vyloučila, tak hodně jemné merino snesu, ale alpaku už ne. Tak úžasně heboučká příze a mě prostě škrábe. Naštěstí dceru ani mojí maminku nedráždí, tak pro ni najdu využití.

      Vymazat