čtvrtek 29. listopadu 2018

Zabelené ponožky pro Ježíška

Tak ještě zabalit a začisti tyto ponožky a mám hotovo.
Tyto dvoje jsou pro moji a manželovo babičku.

Zatím mám přichystáno 12 párů ponožek pro tento rok.
Ještě ty dvoje a hotovo.
Letos jich je méně než loni.
Původně jsme myslela, že upletu i švagrové a švagrovy a jejich klukům, ale jak jsem již psala, tak mě švagrová trochu naštvala. Jo holt se jí pletené ponožky nelíbí, ale nemusela mi to říkat tak, jak to řekla. Na druhou stranu já ušetřím čas a upletu něco někomu jinému, kdo to ocení. Jí již nic plést nebudu. Udělala jsem několik pokusů a ....

Krabice na ponožky je již skoro plná.
Teď ještě doplést včas svetr pro manžela a budu spokojená. I když nemyslím si, že ho stihnu za necelých 24 dní uplést. Nemám ještě ani raglánové rozšíření a tento týden jsem na jehlice skoro nesáhla. Uvidíme jak to dopadne. Na druhou stranu není již malé dítě a tak snad svetr ocení i později.

2 komentáře:

  1. Krásná paleta ponožek. "Nakazila" jsi mě a kudy chodím, tudy pletu ponožky. Jen dnes na zastávce při čekání na autobus jsem pletení nevytáhla neb jsem se bála, že by mi upadly prsty. Zima šílená a vítr neskutečný. Tak doma v teplíčku:-)
    Krásné dny.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také bych pletla kudy chodím, ale nejde to. Do práce jezdím autem a tam to moc nejde - škoda. Jinak pletení tahám na všechny návštěvy a již to nikoho nepřakvapuje.

      Vymazat