středa 1. března 2023

Narozeninový

 Milé čtenářky,

rok se s rokem sešel a můj blog vstoupil do své 10 sezóny. Uteklo to jako voda. Nelze spočítat kolik času jsem strávila přípravou příspěvků a kolik času samotným tvořením. Byly to ale příjemně strávené chvíle.

Bohužel i já rok od roku vkládám na blog méně.

Času na tvoření je čím dál tím méně a občas raději než po pletení sáhnu po pěkné knížce.

Mrzí mě, že nevkládám častěji, že tvořím méně, ale asi je to všeobecný trend - blogy postupně upadají.  Spousty blogů, které jsme sledovala poslední rok či dva jsou bez nových příspěvků. 

Spousta blogerek se přesunula na instagram. Je to rychlejší a má větší dosah, ale blog byl blog.

Uvidím, jak dlouho ještě vydržím s blogem já.


7 komentářů:

  1. Blahopřeji ke vstupu do 10. sezóny. Velmi oceňuji, že někteří z mých oblíbených blogerů stále vytrvávají a nenechali se strhnout stručností, rychlostí a pomíjivostí IG. Vydržte. Hodně zdaru! Petra, Brno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Snažím se vydržet, ale je to časově dost náročné. T.

      Vymazat
  2. MIlá Tererzko, moc blahopřeji. A děkuji, že zůstáváš. Obdivuji tvoji šikovnost a moc ráda se vrácím k tvým návodům. Ponožky od špičky obě najednou - nepřekonatelný vynález!!! Jinak knihu beru k pletení, abych stihla oboje. Krásné dny.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko, děkuji. Já při pletení koukám s dětmi na TV, jsem na zahradě nebo pletu i na návštěvě. Knihu si beru večer nebo když je klid. Nějak jsem se ještě nedopracovala pletení a kniha dohromady.

      Vymazat
  3. Našel jsem Mr. Pedro na blogu od někoho, kdo ho doporučuje každému, kdo hledá půjčku. Byl jsem tak nadšený a motivovaný být v této pozici finanční svobody, protože moje rodina hladověla, oslovil jsem pana Mr. Pedro v žádosti, kterou jsem mu řekl, můj životní příběh o finanční situaci, pošle mi formulář žádosti, abych vyplnil své údaje, což jsem udělal, poté, co mi poslal smlouvu o půjčce, předal jsem ji svému právníkovi k vyřízení podívejte se a poraďte mi jak dál. Podepsal jsem smlouvu o půjčce poté, co byla moje půjčka schválena před několika hodinami, banka mě kontaktuje ohledně převodu prostředků a poplatků, které musím uhradit na přepážce banky. bylo velmi příjemné pracovat s panem Pedrem a velmi mu děkuji za pomoc, kterou mi poskytl a která opravdu pomohla mé rodině hladovět. Kontaktujte prosím Mr. Pedro na e-mailu: pedroloanss@gmail.com, protože je vždy zaneprázdněn, ale mají s ním také dalšího profesionálního spoluhráče.

    OdpovědětVymazat
  4. Prosím o radu proč se mi kroutí pletení rukávu na jehlicích kruhových.Dekuji .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,
      zkuste mi ten rukáv vyfotit a prosím pošlete mi fotku na tento mail barvinekafialkaa@gmail.com, abych měla představu, co myslíte tím kroutí se mi rukáv.
      Děkuji T.

      Vymazat