úterý 23. dubna 2019

Lace

Ještě nemám dopletený svetr pro tu moji cácorku a už přemýšlím nad dalším svetrem.



Vytáhla jsem poklady ze syslírny - nasyslená Lace od Dropsu. Jedno přadeno stačí na svetr pro mou maličkost. Možná tam od nějaké barvičky mám ještě jedno, takže bych mohla plést dvojitě.
Stále přemýšlím jakou barvičku si vybrat nebo bude proužkový? Uvidím.

3 komentáře:

  1. Krasné barvy, Terezko. Veselý vícebarevný svetr Vám určitě bude slušet.

    OdpovědětVymazat
  2. Terezko, moc krásné barvičky. Ani se nedivím, žes porušila předsevzetí a nakoupila. Jedno přadýnko na svetr? To zírám.
    Jak přemotáváš do klubek? Máš "pavouka" nebo ručně. babička kdysi měla, ale bratránek vše vyhodil a nyní mi zbývá ruční přemotávání, když mám přadýnka.
    Krásné jarní dny.
    Jak jste si užili Velikonoce a cos vše stihla naplést?
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko, toto je moje nasyslená zásoba, kupováno tak před 3 možná už 4 lety. Ještě jsem nestihla zpracovat. Toto jsou jediná přadýnka, které mám. Takže budu přemovávat ručně - navléknu na dětskou židličku a večer během sledování TV přemotám.
      Jelikož mám svetry tak S, někdy i XS, tak mi jedno snad bude stačit - pletu hodně volně nebo pokud nebude stačit, tak dokoupím jedno klubíčko - teď Drops i menší návin.
      Velikonoce jsme si užili a pletení jsem moc nedala. Chvilku jsem pletla na chalupě ponožky, ale jinak nic. Celou neděli jsme nebyli doma a co máme naše 4 nohé miminko, tak nestíhám vůbec nic. A večery - to také nějak nestíhám. Takže pletení teď tak nějak jde na druhou kolej.
      No jaké byly Velikonoce u Vás?
      T.

      Vymazat