Už ani nevím, od koho ten recept je. Přinesl ho tehdy manžel z práce. Je to chleba bez hnětení.
Ráno nebo večer se zadělá a pak čekáte 8-12 hodiny. Chleba se peče 45 min. a pečeme ho ve skleněné zapékací míse.
No a na poslední fotce je chleba po cca 20 min od ukrojení prvního plátku.
Takže se bude péct další.
Pokud by někdo měl zájem, ráda se o recept podělím. Autorce receptu tímto děkuji, ať je to kdo je to.
Je opravdu velmi chutný.
Dobrý den, určitě je moc dobrý, když podle fota tak rychle zmizel. Přimlouvám se za recept, určitě se bude v dnešní době hodit a nejen mně. Děkuji.
OdpovědětVymazatZrovna peču, tak nafotím a vložním.
VymazatVypadá fakt nádherně. Vyzkoušíme :) Přidávám na můj foodseznam :)
OdpovědětVymazat