pátek 20. března 2020

Domácí chleba po cca 5 letech

Včera jsem upekla po cca 5 letech domácí chleba.
Už ani nevím, od koho ten recept je. Přinesl ho tehdy manžel z práce. Je to chleba bez hnětení.
Ráno nebo večer se zadělá a pak čekáte 8-12 hodiny. Chleba se peče 45 min. a pečeme ho ve skleněné zapékací míse.

No a výsledek vypadá takto
No a na poslední fotce je chleba po cca 20 min od ukrojení prvního plátku.
Takže se bude péct další.
Pokud by někdo měl zájem, ráda se o recept podělím. Autorce receptu tímto děkuji, ať je to kdo je to.
Je opravdu velmi chutný.

3 komentáře:

  1. Dobrý den, určitě je moc dobrý, když podle fota tak rychle zmizel. Přimlouvám se za recept, určitě se bude v dnešní době hodit a nejen mně. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá fakt nádherně. Vyzkoušíme :) Přidávám na můj foodseznam :)

    OdpovědětVymazat