pátek 22. listopadu 2013

Další set - čepička a šála


Další dva loňské sety.
Naštěstí ještě oboum jsou a já nemusím spěchat a plést nové.
Včerejší, dnešní a možná ještě zítřejší večer se budu bavit přebíráním a tříděním věcí po dětech.
Švagrové kamarádka čeká mimčo.
Tak to musím dát nějak dohromady a odvést jí to.
Jsou toho asi 4 krabice od plen a jeden pytel.
Věci jsou od narození tak do 18 měs.
Krásný pátek a příjemný víkend.

4 komentáře:

  1. Šikulka jsi, moc pěkné to máš:-) Taky jsem dětem pletla když byly malé, ale já byla ulítlá na bambulích, tak každá čepice měla obr bambuli:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko, bambule se mi taky líbí, ráda bych je prckům dělala. Ale nedělám protože mi přijde, že dnešní bundy mají čím dál tím menší kapuce, takže bambule se pod ně nevejdou. Občas mám co dělat abych jim tam narvala čepici.
      Nevím, kam chodí výrobci na míry. Přijde mi, že dnes je všechno obleční nějak v nepomněru. Např. trička - malá ma rukávy akorát a tělo krátké. To samé spodní košilky. Je jí 5 a kupuju jí 122 a výš, aby je měla hezky dlouhé.

      Vymazat
  2. Hezké setíky:-) i já je pletla, když byly děti malé....ale kde ty loňské sněhy jsou.....A dětské oblečení jsme si rovněž různě předávali....Dříve se nekupovalo, ale shánělo. Dnes jsou plné obchody, ale problémem jsou peníze. Hodně lidí nakupuje v sekáčích, ale to já neumím. Pro oblečení na děti bych tam ale asi zašla. ahoj Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že obleční je všude dost, ale když člověk shání něco konkrétního, tak to většinou nesežene. Např. tepláky na jaře - to jsou v obchodech už samé letní věci. No a myslím, že už se zase maminky vrací k předávání oblečení od kamarádky ke kamarádce. Protože věci na prcky jsou někdy stejně drahé nebo dražší než na dospělého.
      A bazárky pro děti jsou docela fajn. Dají se tam sehnat hezké věci, některé jsou pouze zboží s Anglie a ty vypadají jak nové.

      Vymazat